Elképzelhető, hogy a következő akciók csak 2010. december 31-ig élnek!

Vegyük sorra, hogy milyen ingyenes vagy akciós változatai vannak az Armada Bér bérprogramnak. Ezek egy része olcsó vagy ingyenes megoldás, míg más részük kedvező árú.  A legtöbb cég találhat köztük számára kedvező megoldást az olcsó, bérszámfejtésre. Fontos, hogy tudásukban nem csökkentett tartalmú bérprogramokról van szó. Mindegyik professzionális szinten kezeli a bérszámfejtést és az elektronikus bevallásokat is.

 

 

 

Armada Bér bérprogram 2011./5 - Ingyenes 

 

 

 

100%-ban ingyenes 5 fős Armada Bér bérprogram, ami olyan cégeknek ajánlott, ahol a közeljövőben nem várható a létszám emelkedése.

 

 

Armada Bér bérprogram Új cég/10 - Ingyenes 


100%-ban ingyenes 10 főig az Armada Bér bérprogram azon könyvelőirodák számára, melyek egy éven belül jöttek létre.

 

Armada Bér bérprogram / könyvelőiroda - Akciós

Az 50 főnél több dolgozónak számfejtő könyvelőirodák 15% kedvezményt kapnak az Armada Bér 2011. bérprogram árából. Más szoftverről áttérők számára +15% kedvezmény, ami összesen már 30%.Armada Bér bérprogram 2011. - Akciós ingyenes

A 2011. évi Armada Bér bérprogram ingyenes, ha a felhasználó most rendeli meg a 2010. évi bérprogramot. Ezért két év teljes bérprogramját és szoftverfrissítését kapja. Jó járnak ezzel azok is, akik a 2010. évi szja bevallást is az Armada Bérprogram 2010-zel szeretnék elvégezni. Ebben az is segíti őket, hogy hozott adatként is felvihetők valaki régi programból a már leszámfejtett adatok és az Szja-bevallást így is el tudja készíteni az Armada Bér bérprogram.

 

 

Bővebb információ az alábbi képre kattintva.

Armada Bér bérprogram honlap

 

 

Az Interneten ingyenesnek állított bérprogramokkal szemben van ingyenes bér program, ami nem úgy ingyenes, hogy közben bizonyos lehetőségeket kihagynak belőle, hanem miden benne van, mint a fizetős változatban.

Az Ilyen, tehát teljes tartalmú ingyenes szoftver jelenleg az Armada Bér 2011. bérprogram az Armada Bér bérprogram 2010. mellé. Így tulajdonképpen 2010-es áron jutsz hozzá két különböző év bérprogramjához. A 2010-es változatot le lehet tölteni. Az akció pontos feltételei: itt olvashatók.


Bérprogram 2011.

 

Az adatimport modul segítségével át is hozhatod dolgozóid adatait a régi bérprogramodból. Ezért sem kell fizetni.

Ha letöltöd a 2010-es változatot, akkor kapsz hozzá regisztrációt. Persze fizethetsz is érte és akkor 2011-re  is számfejtheted vele a bért, meg minden mást, és a 2011-es verzió így ingyen lesz. Ami még érdekes, hogy akár összesítve is felviheted az eddigi béreket és mégis megoldhatod vele az évvégi bevallásokat. Az ingyenes verzió is elkészíti az elektronikus bevallásokat és minden mást is, amit a vásárolt szoftver.

Ezzel a bérprogrammal úgy is ki lehet léptetni dolgozókat, hogy nem kattintgatsz végig minden kilépő nyomtatványt, hanem egyszerűen csak kiválasztod a kilépő nyomtatványok kötegét - ez egy kattintás - és már nyomtatja is neked az összes kötelező kilépő űrlapot kitöltve.

Hasonlóan egyszerű vele maga a számfejtés is, ami egyenként és csoportonként is végezhető. (A csoportos számfejtés előtt nagyon gyorsan felvihetők a távollét adatok.)

Találhatsz még a bérprogram mellé más, eredendően ingyen használható programokat, mint például EVA vagy Adóidőzítő. Az adóidőzítő könyvelőcégeknek a leghasznosabb, mivel a könyvelő irodák adminisztrációját támogatja.

Amúgy az Armadánál egy úgynevezett indítópult az, amit le kell töltened, utána pedig bármilyen modult - így a Bért is - erről az indítópultról telepíthetsz anélkül, hogy a NET-en keresgélned kellene. A frissítés is innen történik, ki sem kell lépni az indítópultból ahhoz, hogy letöltsd a bérprogram legújabb frissítését.

A bérszámfejtést már a demó programokkal is elkezdheted, ha pedig ingyenes vagy fizetős programot kérsz, akkor az ezekhez szükséges regisztrációs fájlt azonnal megküldik, ha látják, hogy letöltötted a programot és a bérszámfejtést azonnal elkezdheted.

További kedvezmények és ingyenes lehetőségek:

Ha pedig új céged vagy könyvelőirodád van, akkor azt jelezd az ügyfélszolgálatnak, mert kedvezményben részesülsz. A kedvezmények két csoportja létezik. Az első a kis cégeknek szól, a második az új cégek számára, segítve őket indulásukban.

Egy Armada Bér bérprogram felhasználó így beszél a tapasztalatairól:

 

 

Lezajlott az első Armada nyílt nap, ahol bérprogramokról és más ügyviteli programokról volt szó. Hamarosan videó összeállítás jelenik meg erről.